Žádám okamžitý odchod vlády!!!

0 min čtení

Situace ohledně Víta Bárty je více než vážná a všichni tito lidé musí být okamžitě zbaveni všech svých funkcí – všichni z ABL, všichni kmotři, mafiáni, bývalí komunisté (i ti současní) a všichni neschopní a bezcharakterní.

Pokud nerezignuje vláda sama společně s tím, že bude rozpuštěna sněmovna a vyhlášeny předčasné volby, budou si je muset občané vynutit i násilím.

Je bezpodmínečně nutné, aby všechny staré mafiánské struktury co nejdříve opustily své strategické posty, a tyto byly obsazeny slušnými a zodpovědnými občany této země!

Žádám všechny nezkorumpované novináře a odvážné občany, aby se do toho okamžitě pustili!

Protože pokud toho není česká společnost schopna (ať už proto, že je klientelismus prorostlý naprosto všude, nebo si vážnost situace a svoji odpovědnost není schopna uvědomit), neumím si představit, že bych v takové společnosti do budoucna vychovával své děti!

Občané, do ulic!!! Věřím, že vzdělaní Češi jsou svobodnější než Egypťané, takže se nenechme zahanbit. Toto už nemůžeme nadále tolerovat.

Zdroj: http://navrat.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=185991

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.