Copak to šijou na Topolánka? Pokrytci v českých zemích

2 min čtení

Když zhodnotím všechna kritéria, musím uznat, že můj jmenovec Mirek Topolánek byl dosud nejlepším českým premiérem. Byl také dobrým evropským prezidentem. Je to můj oblíbený politik a chci, aby byl mým premiérem i po těchto volbách. Co se však děje v posledních dnech, je nehoráznost a zhovadilé pokrytectví.

Prý urazil křesťany, homosexuály, Židy a Čechy. Fakt? Asi jsem natvrdlý, ale po zhlédnutí těch videozáznamů v nezkrácené podobě jsem přesvědčen o jiné věci. O naprosté demenci jeho mafiánských odpůrců v ODS, kterým je úplně jedno, že volby může vyhrát Paroubek, protože ti přece budou ve velké koalici a u koryta budou tak jako tak. To jsou ti staří mafiánští komunisti. Dobře jim tak!

Urazil křesťany? Mladý člověk, který se na základní a střední škole učí dějepis a to učivo alespoň jakžtakž sleduje, musí nabýt dojmu, že katolická církev je mafie, plná vražd, násilí, lží, oblbování lidí, ovládání mas, vymývání mozků atd. O tom se prostě v dějepisu učíme. A o této církvi Topolánek mluvil. Že je dnešní katolická církev o něčem jiném, se mladí lidé z nekřesťanského prostředí nemají šanci dozvědět (i proto raději supermarkety, než kostely). Nechápu tedy ani pobouření věřících, představitelů církve, ale ani důvod té omluvy.

Urazil Židy a homosexuály? Dle mého soudu – lež jako věž. Jasně tam řekl, že to, jestli člověk uhne je otázkou charakteru, ne toho, jestli je Žid nebo homosexuál. Budou se ti, kterým se omluvil, až se na to podívají, což měli udělat předtím, než se ohradili, omlouvat zase jemu?

A že urazil Čechy? Já být hlupák a někdo mě veřejně nazval hlupákem, tak se taky rozčiluju :-).

Nechápu sice, proč se při takto upřímném a lidském rozhovoru nechal dva měsíce před volbami natáčet, když na případu Jiřího Čunka mohl vidět, že v českých médiích a u české veřejnosti se upřímnost, přímost, férový rozhovor a čistá pravda prostě ještě stále nevyplatí. Nechápu ani tu omluvu. Měl stejně jako Jiří Čunek od začátku mlčet. Ale jsem rád, ž jsem mohl nahlédnout do pravé tváře svého minulého a budoucího premiéra – v přetvářce všech těch ostatních – je to vzácnost.

A k tomu pokrytectví: Nechám stranou pokrytectví uvnitř ODS a tamní házení přes palubu jen tak pro nic za nic (přesněji pro vlastní koryto). To pokrytectví jsem spatřoval spíše v internetových anketách zpravodajských serverů. Celý český národ je prolezlý rasismem, homofobií a nenávistí ke křesťanství a 95 % lidí hlasuje, že by kvůli těmto výrokům měl odstoupit. CHUCPE!

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=663962

Zdroj: http://navrat.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=130033

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.