Lidství? Kdepak, to jsou pro soudruha Paroubka a jeho kočkopartu jen prázdná slova

1 min čtení

Je toto vůbec možné?

Zatím není jisté, zda ČSSD ve sněmovně z hlasování vyřadí jednoho svého poslance, aby vyvážil chybějící Kvapilův hlas vládní koalice. „Sociální demokraté řekli, že rozhodnou v úterý na jednání poslaneckého klubu,“ připomenul Horálek. Předseda poslaneckého klubu ČSSD Bohumil Sobotka už dříve uvedl, že pokud koalice o párování požádá, bude o tom sociální demokracie jednat i rámci další sněmovní agendy.

V úterý přitom začíná řádná schůze sněmovny, na které bude Kvapilův hlas koalici chybět. Předseda ČSSD Jiří Paroubek případnou dohodu podmiňuje tím, že by se místopředseda ODS David Vodrážka musel omluvit místopředsedovi ČSSD Davidu Rathovi. Vodrážka přirovnal Ratha k nacistickému propagandistovi Josephu Goebbelsovi. Důvodem byl Rathův rozhovor pro sobotní LN, kde Rath připomínal přístup Adolfa Hitlera k řešení hospodářské krize ve 30. letech minulého století.

http://www.novinky.cz/clanek/160289-lekari-zacali-probouzet-poslance-kvapila-z-umeleho-spanku.html

David Vodrážka pouze konstatoval fakta. Za co by se měl jako omlouvat? Politický marketing ČSSD je skutečně Goebbelsovou propagandou a urážet by se mohli soudruzi jedině v případě, že by jim vadilo to, že to není nazýváno ještě větším svinstvem. Soudruhu Paroubku, buďte si jistý, že objektivní učebnice budou vaší demagogii v budoucnosti přirovnávat k této a půjdou ještě dál. Však na každou svini se někde vaří voda.
Omlouvám se dnes za emotivní vyjádření, ale zatím si to mohu dovolit a už se těším, až se dostanu do nějaké takové funkce, jako doufám slušný člověk, jako Jiří Čunek a Vy to na mě soudruzi, prostředníci zla, budete vytahovat a dělat z toho bubliny. Dobře vám tak!

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.