Paroubek se snaží

1 min čtení

A ví proč. Je mi opravdu líto, že lídrem opozice v naší zemi je takováto politická prostitutka.
Chtít vyměňovat podporu vojáků v Afghanistánu za to, aby ODS podpořila částečné zrušení poplatků. ČSSD, která je proti posílení vojáků v Afghanistánu a ohání se i průzkumem, že většina lidí je taky proti tomu, přitom o tom vědí velké ….., a on jen dělá to, co si lid přeje, vydělá na tom a zároveň by vydělala na tom, že se jí podařilo částečně zrušit poplatky. Hup, prefrence už na 54.5 % (s komunisty 70). Přitom jde pouze o nutné zajištění bezpečnosti pro naše vojáky. Opravdu akce v zájmu lidu této země, soudruhu Paroubku…
Na druhé straně zase vyměňuje loajalitu vůči vládě za to, aby byly předčasné volby na podzim 2009. Je jasné, proč to chce Paroubek. Známá Rathova emotivní vlna. Oni lidem lžou a Paroubek se bojí, že na to ti lidi do té doby přijdou… On si ale neuvědomuje, že volební kampaň v ulicích a na náměstích se dělá na podzim jaksi hůře než v červnu. I když to může být taky úmysl, protože se to hodí právě jemu. Jemu, který se opírá o hlasy tupého stáda a ne o hlasy zodpovědných lidí.
Nyní by měla koalice okamžitě zareagovat a říct STOP! My se od vás vydírat nenecháme. Fakt nechápu, co s tou loajalitou. To jako ČSSD v době události, která se opakuje jednou za dvacet let, nechá padnout vládu a chce nás totálně zostudit a rozvrátit tuto zemi při předsednictví v EU? Nemělo by být primárním zájmem ČSSD, aby na tom tato země byla co nejlépe, a ne co nejhůře, hlavně že se nám to hodí?

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.