Tak už jsou tady…

1 min čtení

Už je máme zpět a oslavujme a pijme a radujme se a hlavně, co je obvzlášť důležité, neplaťme v pár nemocnicích.

Za 30 stříbrných zradil Jidáš Ježíše. Za 30 korun prodali Češi svou svobodu. Bylo za tím i něco víc? Jak bude Paroubek obhajovat, že žádné poplatky se neruší, ale že se budou platit z peněz daňových poplatníků a to je v některých nemocnicích? On si třeba vymyslí to, že je sebere buržoazii – a nedivil bych se.

Historicky poprvé od sametové revoluce jsou komunisté zase u moci. Doufám, že nám tentokrát nebudou brát naši svobodu, doufám, že nebudou chtít realizovat myšlenku komunismu a víme, co je prvním krokem (Proletáři všech zemí spojte se!). Doufám, že se schýlí JEN k utrácení našich peněz a říkání, že nám dávají. Doufám, že ty neschopné figurky, co byly v předvolebních diskuzích, jsou jejich nejlepším materiálem – pokud je to tak, zase tolik obav není, ale v totalitních stranách to bývá tak, že ti „schopní“ jsou schovaní a ti méně schopní jdou na veřejnost.

Uvidíme… Pravice by měla mobilizovat, co jí síly stačí – a to především před volbami do EP, který opravdu nechceme rudý, a protože nyní ve většině evropských států vládne pravice, tak lidi logicky budou volit opozici – a ta tam je levicová.

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.