Klaus pro ODS

0 min čtení

Odvádět pozornost tím, že budu chtít, abych vypadal, že nejsem nadstranický prezident. Kde pak, ten má v úmyslu daleko větší zhovadilost a Topolánek vypadal, že o všem ví.

Klaus už včerejším trapným projevem udělal gesto a dnes to podporou ODS dovršil, které má za cíl, aby vyhrála levice, aby mohl Putin lépe pokračovat ve svých imperiálních snahách.

Co jiného, než podpora od komunisty může pravici nejvíce podkopnout nohy? Dokud se pravice nezbaví Klause a jemu podobných hajzlíků, nemá šanci psychopatizujícím populistům z levice vůbec konkurovat!

Je to výzva pro všechny slušné a hlavně mladé lidi ve všech stranách – zbavme se těch zločinců a všehoschopných produktů doby!

Až se trochu uklidním, tak se jde vymýšlet plán, jak vysvětlit občanům této země, že se řítí do pekla. Nejvíc mě dostala zpráva v našich médiích o Kočkovi mladším, jak bude narušovat dopravu. A co tak předložit veřejnosti důkazy, že Klaus, Bém a další jsou zločinci!!!

Autor: Mirek Návrat

Blogger a vystudovaný politolog. Píšu o politice, společnosti, budoucnosti a osobním rozvoji. Můj Twitter: @mireknavrat.